Slim armor case voor iPhone 5/5S

Slim armor case iPhone 5/5S

€10,00

Wis selectie
No Rating
SKU: . Category: . Tags: , , .

Product Description

Slim armor case iPhone 5/5S

Opzoek naar een Dunne, beschermende iPhone 5/5S case die alles heeft wat een perfecte iPhone case zou moeten hebben?

Een perfecte case voor de iPhone 5/5s! De SLIM iPhone case ontworpen door SPIGEN is op dit moment de BESTE case voor de iPhone 5/5S op de markt. De cases tonen geen enkele slijtage, zijn tot in de laatste details perfect afgewerkt en voorkomen (en dan bedoelen we ook ECHT voorkomen) valschade beter dan menig andere iPhone case! De Armor case is voorzien van verbeterde schokdemping aan de boven-, onder-, en hoeken om effectief de iPhone 5 te beschermen tegen externe impacten.
SLIM armor case iPhone 5/5SNaast de geweldige functionaliteit van deze iPhone 5/5S case is de case voorzien van een ontzettend strak minimalistisch mooi design die jouw iPhone een extra look en feel meegeeft. En of je nou van rood, groen, oranje, zwart of wit houdt de cases komen in 10 verschillende kleuren!
Kortom: deze case heeft ALLES wat een case te bieden heeft! En omdat wij bij IDABO (zelf ook fanatieke gebruikers van de cases) er zo’n fan van zijn houden wij de prijs laag namelijk €16.95 (en deze betaald zich alleen al dubbel en dwars terug in de voorkomen valschade!)
 

Op werkdagen voor 16.00 besteld is de volgende dag in huis

DISCLAIMER: Dit zijn niet de orginele SLIM ARMOR CASES van www.spigen.com

Extra informatie

Kleuren

Rood, Oranje, Zwart, Wit, Gifgroen, Blauw, Goud, Metaal Blauw, Zilver, Licht oranje, Mint Groen, Matgrijs

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Slim armor case iPhone 5/5S”